Aanstaande Evenementen

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

2 OF 3 BACHEN MET BIER

25 februari 2021 @ 20:00

Liefste bachertjes bouwkunde! Ook jullie worden zeker niet vergeten in deze coronatijden! Speciaal voor jullie hebben we een avond vol plezier en gezelligheid gepland! Een avond waar je je medestudenten en ons even beter kunt leren kennen via toffe minigames en quizjes.

Tijdens dat alles kan je genieten van een GRATIS – je hoort het goed – GRATIS biertasting. Onze eigenste voorzitter zal jullie wat bijleren met zijn uitgebreide bierkennis en in geuren en kleuren hierover vertellen. Die avond valt er ook wat te winnen natuurlijk, maar daarvoor moet je je uiteraard inschrijven om kans te maken.

Achteraf kan er nog nagepraat worden in ons virtueel café op de Poutrix-discord. Duid alvast donderdag 25/02 aan in je agenda! We gaan van start om 20u. Schrijf je in voor woensdagavond 24/02 20u om mee te kunnen doen, onderaan deze pagina. Het bierpakket kan je afhalen in Zwijnaarde of wordt geleverd aan je adres (enkel in Gent). Verblijf je momenteel op kot? Laat je adres en telefoonnummer dan zeker achter zodat ons bierpakket jullie veilig en wel bereikt. Wij kijken er alvast naar uit om jullie te zien!

Gratis

Ik kom!

19 Going
Laatste dag om te RSVP
RSVP Hier