Quiz

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Quiz

12 maart @ 19:00 - 23:00

Beste bouwkundigen en sympathisanten

In het teken van de covid-19 pandemie is deze avond door de konventen en verenigingen aan de UGent beslist om alle activiteiten tot en met 4 april op te schorten om zo te helpen de pandemie in te dijken en het virus niet verder te verspreiden.

Voor Poutrix houdt dit in dat de quiz morgen (12/03) niet zal kunnen doorgaan alsook de geplande werfbezoeken op 16 en 25 maart. Meer informatie over de reis naar Dubai en Abu Dhabi en de activiteiten na de paasvakantie volgt wanneer er meer duidelijkheid is over de situatie.
Als jullie nog vragen/opmerkingen hebben hieromtrent, dan mogen jullie ons gerust contacteren.

Bouwkundige groeten,

Het Poutrix bestuur

*****

Dear Civil Engineering Students and sympathizers

Regarding the covid-19 pandemic, the convents and associations of UGent decided tonight that all activities should be cancelled until April 4th to help suppress the pandemic and avoid the virus to spread.

Concerning Poutrix activities, this means that our quiz tomorrow (12/03) is cancelled as well as our planned site visits of March 16th and 25th.
In case you have any questions or remarks, you can always contact us.

Kind regards,

The Poutrix board


’t is quiztijd! En dat op donderdag 14 maart. Naar jaarlijkse gewoonte verwachten we menig studenten, alumni, assistenten en misschien wel professoren (als deze het aandurven) in de parochiezaal de Kring in Ledeberg. Teams van 4 personen kunnen zich inschrijven door een mailtje te sturen naar info@poutrix.be met volgende info: naam van de 4 personen en teamnaam. Gelieve ook te vermelden wanneer alle vier de deelnemers Bouwkunde student zijn

Deelname aan de quiz is 10 euro. Maximaal aantal teams is 40.

Waar: De Kring, Ledebergplein 21, Ledeberg.

Wanneer: Donderdag 12 maart, eerste vraagstelling 20u.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 10 maart.

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
19:00 - 23:00

Locatie

De Kring
Ledebergplein 21
Ledeberg,
+ Google Maps