Werfbezoek BAM contractors

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Werfbezoek BAM contractors

27 maart @ 13:00 - 18:00

Gratis

Op woensdag 27 maart nodigt Bam contractors Poutrix uit voor een werfbezoek in Antwerpen. We krijgen er de kans om een van de grootste werven in België te bezoeken: De Noorderlijn.

 

Het project Noorderlijn maakt het noorden van Antwerpen in verschillende fasen bereikbaar met de tram. Noorderlijn geeft de Antwerpse Noorderleien een nieuw aanzicht en maakt van het Operaplein een blikvanger in het centrum van de stad. Bij de heraanleg van de Leien worden het Operaplein en de Franklin Rooseveltplaats omgevormd tot een kwaliteitsvolle openbare ruimte. De Leien aan het operagebouw worden ondertunneld. Hierdoor komt er boven de grond ruimte vrij voor een verkeersluw plein. De Keyserlei, Meir, Kipdorpbrug en Franklin Rooseveltplaats worden beter met elkaar verbonden, waardoor voetgangers en fietsers er zich makkelijker kunnen verplaatsen. Met dit project is een bedrag gemoeid van circa € 200 miljoen.

 

Zoals altijd spreken we om 13u af aan gebouw 904 waar we samen de bus nemen naar Antwerpen. Indien je zelf veiligheidsattributen ter beschikking hebt kan je deze gerust meenemen (helm, fluohesje en veiligheidsschoenen).

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Poutrix
Technologiepark 904
Zwijnaarde,Oost-Vlaanderen9052België

Wie zijn aanwezig

2 personen hebben zich aangemeld voor Werfbezoek BAM contractors

  • Simon Van de WalleSimon Van de Walle
  • Tom VancoillieTom Vancoillie

RSVP

38 van 40 beschikbaar Werfbezoek BAM

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend RSVP bevestiging naar:
Je moet inloggen om je deelname door te geven