Werfbezoek Eiffage Kortrijk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werfbezoek Eiffage Kortrijk

16 maart

Gratis

Beste bouwkundigen en sympathisanten

In het teken van de covid-19 pandemie is deze avond door de konventen en verenigingen aan de UGent beslist om alle activiteiten tot en met 4 april op te schorten om zo te helpen de pandemie in te dijken en het virus niet verder te verspreiden.

Voor Poutrix houdt dit in dat de quiz morgen (12/03) niet zal kunnen doorgaan alsook de geplande werfbezoeken op 16 en 25 maart. Meer informatie over de reis naar Dubai en Abu Dhabi en de activiteiten na de paasvakantie volgt wanneer er meer duidelijkheid is over de situatie.
Als jullie nog vragen/opmerkingen hebben hieromtrent, dan mogen jullie ons gerust contacteren.

Bouwkundige groeten,

Het Poutrix bestuur

*****

Dear Civil Engineering Students and sympathizers

Regarding the covid-19 pandemic, the convents and associations of UGent decided tonight that all activities should be cancelled until April 4th to help suppress the pandemic and avoid the virus to spread.

Concerning Poutrix activities, this means that our quiz tomorrow (12/03) is cancelled as well as our planned site visits of March 16th and 25th.
In case you have any questions or remarks, you can always contact us.

Kind regards,

The Poutrix board


Op maandag 16 maart organiseert Poutrix in samenwerking met Eiffage het eerste werfbezoek van het tweede semester. Het project omvat de bouw van een ondergrondse parking naast het station van Kortrijk en is te kaderen binnen het masterplan voor de vernieuwde stationsomgeving. Bij oplevering zal de parking van drie verdiepingen over 900 parkeerplaatsen beschikken. Het uur van vertrek met de bus naar Kortrijk zal later nog meegedeeld worden.

Eind september 2019 startte de eerste fase van het project met de constructie van een bouwkuip met definitieve waterdichte wanden van circa 20m diep. Vervolgens zal dan 130 000 m³ grond vanonder de dakplaat gehaald worden.

Praktische info: 

Maandag 16 maart

Afspraak aan labo magnel, Technologiepark-Zwijnaarde 60, het uur van afspraak zal nog bekend gemaakt worden.

PBM’s zijn verplicht

Gegevens

Datum:
16 maart
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.